Guide: Fotavtrycksposter

Så här gör du för att genomföra en beställning av unik fotavtrycksposter. Alla bebisfötter är olika och unika på alla sätt och vis! Vi gör en minnesvärd tavla med ditt barns alldeles egna fotavtryck som aldrig bleknar. Det enda du behöver göra är att fota fötterna. Helt fritt från kladdig färg och giftig stämpeldyna!

  1. Fota av bebisens vänstra fotsula + högra fotsula med blixt (2 bilder totalt). Zooma in på bilderna för att se så att alla fina linjer ser skarpa ut. Ju tydligare man ser dem, desto finare resultat. Tips! Ta bilderna när barnet sover så blir det enklare att ta bild rakt på hela fotsulan. Scrolla ner för att se exempel!
  2. Ladda upp fotona på produktsidan i högsta möjliga upplösning/filstorlek. Tagit flera bilder? Ladda upp alla du har så väljer vi ut de två bilder som kommer ge finast slutresultat. Behöver vi bättre bilder från dig så hör vi av oss!
  3. Fyll i barnets namn och födelsedetaljer. Du väljer själv vilka av födelsedetaljerna du vill ska stå med på postern. Vid längre namn minskar vi textstorleken en aning för att namnet ska få plats på postern.
  4. Vill du att vi gör fotavtrycken i verklig storlek? Mät fotens längd och fyll i, i sista fältet. Har du inte möjlighet att mäta barnets fotlängd skapar vi fotavtrycken 8 cm långa, vilket är den vanligaste längden på nyfödda fötter.
  5. Lägg i varukorgen och genomför köpet!

Från att din beställning är lagd skapar vi din personliga barntavla digitalt för hand som kommer hem till dig inom 2-5 arbetsdagar.