Om Oh Baby Poster

Bebisbubbla och rådande pandemi sommaren 2020 var ett ypperligt tillfälle att låta kreativiteten flöda. Så kort efter att vår dotter/sidekick Frances föddes provade jag, Johanna, alla möjliga metoder för fotavtryck: lera, fingerfärg, gips och stämpeldyna. Men de blev inte riktigt så fina och detaljerade som jag ville. Så jag tog saken i egna händer och min fotavtrycksposter (och ultraljudsposter!) blev starten på Oh Baby Poster.
 
Som grafisk designer till vardags fanns det inget stopp på mig. Nu hade jag ju all tid i världen! Okej… Vem försöker jag lura?! Ni småbarnsföräldrar vet att det inte finns mycket tid över med en liten bebis hemma. Men Frances har tack och lov varit en riktig sömntuta.
 
Så det som började som ett hemmaprojekt är nu en liten shop (som pappa Cristoffer byggt upp) med hittills massor av underbara kunder som älskar barn lika mycket som vi. Som du kanske redan sett har jag tagit fram många fler posters. Och fler kommer det bli, så välkommen tillbaka många gånger till!
 

Vad gör oss unika?

När du har lagt en beställning skapar jag omsorgsfullt din poster digitalt för hand. På 2-5 arbetsdagar får du hem en personlig bebisposter som gör barnrummet helt unikt.

Utöver våra populära ultraljudstavlor och fotavtryckstavlor erbjuder vi andra personliga barnposters som jag skapar för just ditt barn.

Våra barntavlor är även uppskattade presenter att ge bort till den nyfödda bebisen, nyblivna föräldrarna, babyshower, dop, namngivning, julklapp, present till 1-åringen eller som mors dag- och fars dag-present.