Guide: Ultraljudsposter

Följ denna guiden för att ge oss de bästa förutsättningarna för att kunna skapa en helt unik ultraljudsposter. Det finns inte ett ultraljud lik den andra! Och precis så unik som din bebis och livmoder är, precis så unik blir din poster. Är bilden från barnmorskan eller sjukhuset lite suddig eller otydlig? Då gör vi vårt bästa med att förtydliga och förhöja barnets konturer.

  1. Fota enkelt av din bebis svartvita ultraljudsbild plant på ett bord med mobilkameran utan blixt och andra större ljusreflektioner från solen eller lampor. Scrolla ner för att se exempel.
  2. Ladda upp fotot eller din digitala ultraljudsbild på produktsidan i högsta möjliga upplösning/filstorlek. Tagit flera bilder? Ladda upp alla du har så väljer vi ut den bild som kommer ge finast slutresultat. Behöver vi bättre bilder från dig så hör vi av oss!
  3. Skriv den personliga text du vill inkludera på postern (frivilligt). Det är populärt att skriva namn på barnet, datum som ultraljudet genomfördes, vilken vecka i graviditeten som ultraljudet gjordes eller ett citat som ligger dig varmt om hjärtat. Din text kan max innehålla 40 st i antal tecken inkl. mellanslag.
  4. Lägg i varukorgen och genomför köpet.

Så snart vi fått in din beställning skapar vi din unika poster som kommer hem till dig inom 2-5 arbetsdagar. Ultraljudsbilden på ditt barn får en akvarelleffekt och kan pryda väggarna i ditt hem i många år framöver.

ultraljudstavla