Inred babyrummet med personliga barntavlor

personliga barnposters babyrummet

Går du i väntans tider och är redo att boa inför bebisens ankomst? Oavsett om knodden kommer sova i er säng eller ha sitt egna rum är det mysigt ändra inredningen antingen ett helt rum eller i en del av ett rum. Vissa skapar en bebishörna med skötbord, fåtölj och motiv på väggarna som är personliga för sitt barn.

Ett enkelt sätt att skapa ett personligt babyrum är att inreda med affischer och barntavlor som är gjorda just för ert barn.

Här kommer våra bästa tips på bebisposters som är precis lika unika som ert barn!

Ultraljudsposter från graviditeten

Våra ultraljudsposters är ett fint sätt att föreviga tiden då ni gick i väntans tider och fick en första glimt av er lilla älskling. Ultraljudsbilden är något alldeles speciellt men som tyvärr ofta glöms bort i en byrålåda. Med en ultraljudstavla förvandlas bebisens första bild till konst med vacker akvarelleffekt. 

Tavla med bebisens fotavtryck

När bebisen har kommit till världen är det populärt att föreviga de små fossingarna med fotavtryck. Traditionellt sätt görs de i gips, lera eller ofta med färg som innehåller gifter. Vi skapar fotavtrycken i verklig storlek digitalt direkt från foton tagna med din telefon och pryder postern med födelsedagen, födelsetiden, födelsevikten och födelselängden.

Barntavlor med citat

Ett annat roligt sätt att göra babyrummet alldeles unikt är att sätta upp tavlor med inspirerande citat. Vissa citatposters kan till och med göras med ditt barns namn som en del av citatet.

Personlig namnposter

Vad är mer personligt än barnets egna namn? Vi har ett gäng olika namntavlor och bokstavstavlor som gör barnrummet alldeles unikt för just ditt barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *