Personliga julklappar för hela familjen

unik julklapp barn

 

På jakt efter julklappar till de som redan har allt? Hos oss hittar du barntavlor som kan bli de perfekta julklapparna till hela familjen så som din man, bästa vän eller svärföräldrarna.

Se våra bästa tips på unika julklappar här!

Personlig julklapp till din partner

Går ni i väntans tider eller har en liten nyfödd där hemma? Ge bort en ultraljudstavla eller tavla med fotavtryck! Vilket mysigt sätt att överraska din flickvän, pojkvän, sambo, man, fru, partner på i den bebisbubbla ni befinner er i.

Personlig julklapp till dina föräldrar eller svärföräldrar

Vår tavla med eget fotavtryck är uppskattad av alla och ett underbart sätt att ge alla möjligheten att få spara på de små bebisfötterna – som aldrig kommer att vara så små igen! Julen är även en magisk tid för en baby reveal eller gender reveal genom att ge bort en tavla med bebisens rutinultraljud till föräldrar och svärföräldrar. Gör postern ännu mer personlig med en egen text som t.ex. “Ses i vår, mormor och morfar!”.

Personlig julklapp till de nyblivna föräldrarna

Vill du ge bort en unik julklapp till den nyblivna familjen? Vår personliga födelsetavla i skala 1:1 är en uppskattad gåva då den passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Postern föreställer bebisens verkliga födelsestorlek tillsammans med sitt namn och valfria födelsedetaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *