Personliga posters till Alla Hjärtans Dag

personlig present alla hjartans dag

Alla Hjärtans Dag 2021 är söndagen den 14 februari och närmar sig med stormsteg. Är du ute efter en personlig poster och alldeles unik present till din pojkvän, flickvän eller barn på alla hjärtans dag? Då har vi de bästa tipsen på personliga presenter!

Alla hjärtans dag present till pojkvän

Är du gravid och vill minnas denna förväntansfulla tid i ert liv? Föreviga ultraljudsbilden på ert lilla mirakel med en ultraljudsposter. Du bifogar enkelt ett foto på ultraljudsbilden när du lägger din beställning på en av våra ultraljudstavlor. Vi tar även emot video, 3D ultraljud och även skärmdump om du inte har originalbilden. Sedan kan du välja att skriva till en egen text som betyder mycket för er som familj. Det blir ett minne för livet och en så unik alla hjärtans dag present till blivande pappan.

399,00 kr499,00 kr
399,00 kr499,00 kr
BÄSTSÄLJARE
399,00 kr499,00 kr
3 färger
399,00 kr499,00 kr

Alla hjärtans dag present till flickvän

Det finns många sätt att visa sin kärlek på, men om du vill ge bort en alldeles unik present till din flickvän på alla hjärtans dag som symboliserar er kärlek så kan vi verkligen tipsa om en av våra personliga tavlor: Namntavla Kärlek. Det är en personlig poster med era namn sammanflätade av ett hjärta som verkligen kommer att vara den perfekta överraskningen till din flickvän. Dessutom passar den i alla hem med sina enkla former och stilrena färger.

Alla hjärtans dag present till barn

Det finns ingen starkare kärlek än den kärlek man känner för sitt barn. Vi erbjuder många personliga barntavlor som du kan ge på alla hjärtans dag som blir ett minne för livet när de växer upp. Har du en nyfödd bebis där hemma är det fantastiskt att kunna föreviga de små fötterna med en av våra fotavtryckstavlor. Eller varför inte föreviga dagen ditt barn föddes med en av våra födelsetavlor. Du kan t.ex. beställa hem en personlig födelsetavla i skala 1:1 med en siluett av ditt barns verkliga födelselängd, namn, födelsedatum, tid och vikt.

349,00 kr449,00 kr
Finns i 5 färger
249,00 kr349,00 kr
Finns i 3 färger
299,00 kr399,00 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *