Personliga posters till mors dag

personlig present mors dag

Snart är det mors dag och vad passar bättre att ge till en mamma om inte en personlig mors dag-poster? Nedan listar vi personliga presenter som verkligen kommer uppskattas av en mamma som du älskar.

Kärleksfull tavla till den blivande mamman

Självklart ska mamman med en liten knodd i magen även uppvaktas på mors dag! Och vad passar då bättre än en ultraljudsposter för att föreviga ultraljudsbilden till en tavla som inte bleknar med tiden. Det är en perfekt present till den gravida mamman att minnas en så förväntansfull tid i hennes liv. En present hon garanterat kommer att uppskatta att få!

Unik poster till den nyblivna mamman

Tiden med en liten nyfödd familjemedlem är så underbar, men alldeles för kort. Vips så är er lilla bebis inte så liten längre. Föreviga bebisbubblan med en fotavtryckstavla och ge bort på mors dag. Du fotar enkelt av bebisens fotsulor och fyller i födelsedag, tid, längd och vikt så får du hem en unik present med ert barns fotavtryck i verklig storlek.

Perfekta presenten till din sambo/flickvän

Är du tillsammans med en riktigt supermamma och vill ge henne en present på mors dag som visar din uppskattning för allt hon gör för familjen? Kika in dessa mors dag-tavlor och ge bort en personlig present som t.ex. vår mors dag-poster med eget namn tillsammans med en bukett blommor.

Personliga mors dag-presenter

BÄSTSÄLJARE
249,00 kr349,00 kr
249,00 kr349,00 kr
Finns i 2 färger
249,00 kr349,00 kr
249,00 kr349,00 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *